I made this widget at MyFlashFetish.com.

diumenge, 22 de febrer del 2009

GRACIES PERE !!!!


Volia fer-li un homenatge de la unica forma que puc fer-ho al gran capità del Bellreguard Pere Cremades . Pere es com Albelda ( Valencia ) , Raul ( Real Madrid ) , Puyol ( Barcelona )... Pere es l'alma del vestuari bellreguardi , es el que aporta l ' humor ( quan toca ) , i el primer que corre quan hi toca correr . Aquest homenatge be a aquestes altures de la temporada per la rao qu Pere ha sigut l ' unic jugdor del Bellreguard que ha disputat els trs partits complets anteriors ( Ciutat de Cullera , villalonga i Piles ) que es van disputar en t solament 6 dies !!! Pero quan veus jugar a Pere a l ' amater del Bellreguard pareix que siga un juvenil que puja amb l' il·lusio de categoria superior ja que Pere li posa totes les seues ganes en cada partit i tota la il·lusio de ganyar cada partit . Ja per acabar aquest mini-homenatge vull recordar una anecdota del '' CAPI '' , en la seua cartera guarda la classificacio d'aquell any en el que el Bellreguard va pujar a 1 regional i de segur que aquest any voldria repetir-ho ( es molt dificil ) .
Gracies Pere !!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ESE CAPITAN VUESTRO,ESTA CHALAO,Y MANU TAMBIEN

pere ha dit...

Que pavo eres Willy..hay muchas formas de dar la nota y pienso que esta no es la mas correcta..este comentario se merecen otras palabras,no me pondre a tu altura... Per un altre costat voldria agrair aquestes paraules que m'heu dedicat,ara tinc gasolina per seguir un bon rato mes..jeje.Es un honor per a mi estar amb vosaltres..sempre sere aixi..hi ha que lluitar fins el final.Gracies per tot i a tots..un fort abraç als que esteu ahi..el vostre Capi Pere

Anònim ha dit...

Simplement dir que unes cosetes al respecte.
Pense que Pere és un "veterano" com se sol dir, és una persona amb les idees clares, ben clares (x el dia, clar) xq nian nits que com mlt bé diu Dinio: "La noche le confunde" :P
Bueno dir que per a mi és un plaer estar compartint vestidor amb ell, él considere un gran amic, un bon futbolista, però millor persona !!
Simplement espere que continue la bona ratxa que aquest equip està portant en les últimes jornades, i tot gràcies a la implicació de cadascun dels membres que conformen l´amater del Bellreguard CF.
PERE 1 abraç molt gran !!
Ànim (cm diu el "tanque")

P.D= Toque, toque, toque, toque.. aixina sii .. !! ;)

Anònim ha dit...

gran jugador,pero millor persona!!
sempre li dik k volia juar en ell,avore si algun dia juem juns xk seria un plaer!!
el mereixes eixes paraules k t´han dedicat en el blog!!
avore si mos veguem algun dia de festa k ai si k eres el millor!!jej

un abras!!