I made this widget at MyFlashFetish.com.

dijous, 19 de febrer del 2009

CANVI D ' HORARI

El partit contra el Piles es disputara el divendres a les 20 : 45 h. de la nit . Aquest partit es el que dona inici al tram clau de la temporada ( Piles , Almoines , Benifairo , Cuitat de Gandia , Portuaris i la Font .) . Esperem tindre a la aficio al nostre costat durant aquest tram i per a començar volm registrar una bona entranada davant el Piles perque sabem que ....JUNTS PODEM !!!


No falleu .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sou uns pallasos,es penseu que per guañar cinc partits seguits aneu a guañar la lliga,de la ilusio es viu...y ya he dit que la colça que li vaix pegar al pibe va ser per no pegarli-la al vostre entrenaor eixe que domes servix pa ferse el moño y anarsen de putes!!!!que a ningu li sente mal perque es la puta veritat,y yo no mamage y heu dic tot a la cara!!

Anònim ha dit...

a per cert soc gregori del daimus per a qui no eu sapia..

Anònim ha dit...

tu lo ke eres un payaso i no saps entrenar ni als xikets . primera hi ha ke enseñarse el reglament ee i segona eres el mes cerdo de tots la categoria ( de forma de jua i de cara ) mira si el nostre entrenador es aixina k nem 5 i el vostre com es? k a principi de tempora tenieu ilusio x pujar pero no com aneu en la clasificacio? eres poc payaso