1 Pau , 2 Javi , 3 Fran , 4 Oscar , 5 Pere ( C ) , 6 Rodri , 7 Josep , 8 Adrian , 9 Manolo , 10 Berto i 11 Sergio

Suplents :

12 Fernando , 13 David , 14 Mauro , 15 Diego i 16 Angel

Resum :

El partit començava rarament en domini per al Villalonga durant el primer quart d ' hora on el Bellreguard va estar confiat sobre el camp despres de les cuatre victoties seguides . A partir d ' eixe quart d'hora el Bellreguard va començar a rodar el balo pero sense molta idea quan travessavem la divisoria . Manolo va tindre una ocasio i va perdonar pero a la segona la va tirar dins per a fer el 1 a 0 . Amb aquest resultat s'arribaria al descans . En la segona part va ser un bany de futbol del Bellreguard va va vindre acompanyat de gols . El segon el va firmar Fernando a la treta d'un corner on va rematar i va fer el seu segon gol en dos partits . El tercer el va fer Sergio rematant un rexas que havia quedat en el punt de penal i el quart el va fer Diego culminant una meravellossa contra conduida per ell mateix que li entrega el balo Berto que s'encarrega de deixar al porter per el cami i tornarlila a plare per a tancar el resultat .