1 David , 2 Pedro Leon , 3 Fran , 4 Fernando , 5 Pere ( C ) , 6 Adrian , 7 Josep , 8 Jose , 9 Manolo , 10 Berto i 11 Angel

Suplents :

12 Rodri , 13 Pau , 14 Mauro , 15 Diego i 16 Sergio

Resum :

El partit començava de cara per al Bellreguard ja que portava el domini del joc , pero el Piles intimidava en alguna contra portada sobretot per Mido , l ' home mes actiu del Piles . Pero ponte eixes contres ja no feien por perque en una aplegada de Jose que va definir perfectament va arribar el primer . Jose ho va celbrar amb molta alegria ja que ell viu a Piles i jugava amb el Piles . Despres del primer el Bellreguard va començar a jugar molt be al futbol fins que Josep Estrugo va engaltar amb l'esquerra un tir desde la frontal per a fer el segon i matar practicament al Piles . A partit d'aquell moment el Piles va començar a repartir alguna pataeta que atra , castigant sobretot a Jose . Abans d'arribar al descns en cara ens va donar per a veure el gol anecdotic del partit ja que va marcar Fernando i ja fa tres semanes seguides que marca . Amb el 3 a 0 i el partit sentenciat s'arriba al descans . En la segona part el Bellreguard va ixir un opc adormit i aixo ho va aprofitar el Piles per a aproximar-se a la porteria de David amb molt de perill ja que v pegar dos pals i David va traure dos providencials . Els porters del Bellreguard tambe mereixen que recordeque porten tres partits seguits sense encaixar gols ja que aixo es important per a ells ja que al llarg de la temporada han recibit alguns gols tontos . Seguint amb el partit , passat el perill dels vistants el Bellreguard va dominar tota la segona part i amb perdo del Piles hi haguera pogut fer un cabas . La oportunitat mes clara va ser un penal qu va errar Jose i una de Angel que va errar ell sol cara e porter . La conclusio d'aquest partit es que es la septima victoria consecutiva i que el diumenge que ve visitarem un camp molt cmplicat com es el d 'Almoines amb la idea de traure 3 puntets mes . Per aquest partit important per a l'equip demanariem que l'aficio es desplaçara fins a territori d 'Almoines per a ajudar a l'equip a traure 3 punts importants . No falleu .