1 David , 2 Pedro Leon , 3 Sergio , 4 Oscar , 5 Pere ( C ) , 6 Estrugo , 7 Berto , 8 Rodri , 9 Angel , 10 Diego i 11 Isaac .

Suplents : 12 Javi , 13 Pau , 14 Mauro , 15 Manolo i 16 Adrian

1-0 Manolo
1-1 Miguel
2-1 Manolo

Resum :

El partit aplaçat entre el Bellreguard i el Daimus va resultar molt complicat per als de Toni Roca . El resultat final va ser de un igualat 2 - 1 a favor dels bellreguardins . El partit començava soso pero es notava la tensio que hi havia al terreny de joc amb una colzada a Diego que l´arbitre no va veure . A Diego li van posar 7 grapes al cap i l`arbitre en eixa jugada no va assenyalar res . El partit arriba al descans amb l'expulsio d'un jugador del Daimus . La segona part va començar amb la entrada de Manolo al terreny de joc . Manolo va fer el primer del partit amb una gran passada de Berto . El partit es posava de cara amb el resultat i amb un home mes pero el Daimus va marcar mitjançant Miguel . A partir d'eixe moment el Daimus va fer el seu joc brut que l'arbitre no va saber tallar amb cartulines . La jugada no els va ixir be als de Daimus ja que al minut 90 Manolo va fer el segon per a tancar el partit . Al finalitzar el partit els visitants volien pagar la rabia acumluda amb l'arbitre . El proxim partit sera contra la Vall d'Alfandech el dissabte a les 18:00 h. en Bellreguard . No falleu .