Alineació: David, Fran, Santacatalina (Salva Ferrer), Fernando, Pedro León (C), Jose (Àngel), Adrián (Isaac), Rodri, Sergio (Javi), Bertó i Manolo.

4-2 Manolo
5-3 Pedró León
6-3 Bertó

Resum:
El Bellreguard va derrotar contra tot pronòstic al que arribava al municipal de Bellreguard com a líder de la categoria, la Vall d’Alfandech. El quadre que dirigix Toni Roca va quallar una actuació digna de menció i va acabar traguen els colors a un conjunt que únicament havia caigut derrotat a domicili en una sola ocasió.L’encontre començà amb un Bellreguard cómode sobre el terreny de joc, trenant jugades de perill davant un quadre visitant que apenes olorava l’esfèric i donava mostres de no estar massa a gust sobre el camp. Al voltant del quart d’hora de partit, i després d’avisar amb un dispar que fregava el travesser, Jose aprofitava una perfecta assistència de Bertó per creuar magistralment el baló i colocar un bonic 1-0. D’aquesta manera, el davanter natural de Piles es retrobava amb el gol després d’algunes jornades al dic sec. Pero els homes de Toni Roca no s’aconformaren amb l’1 a 0, i Manolo pocs minuts més tart aprofitava una errada en l’eixida del guardameta valler per cabotejar un baló que supossava el 2-0. Amb aquesta diana la Vall d’Alfandech paregué despertar i començà a inquietar els dominis de David. En una jugada desafortunada, el porter local va cometre el penal que li donà ales als visitants i els permití retallar distàncies al marcador. Els fantasmes de la remontada tornaren a plantejar sobre el municipal i davant la incredulitat dels presents, el quadre groguet empatava en qüestió de 10 minuts. Pese al que pogueren pensar els espectadors, el Bellreguard no s’afonà i Bertó fou objecte d’una falta que l’arbitre assenyalava com a penal i tornava a possar al Bellreguard per davant en l’electrònic. Al fil de descans, Manolo rebía un baló que resolgué a la perfecció anotant el 4-2 que confirma que el “tanque” està definitivament casat amb el gol.Deprés del descans, el Bellreguard no abandonà el bon joc i a punt estigué de colocar el 5-2, pero pareix que els rogets estan abonats al patiment i de nou la Vall d’Alfandech retallaba distàncies posant el 4-3. Però per una vegada el fútbol fou just amb els de Bellreguard i Pedro, qui debutava com a capità aquesta temporada, amb l’inestimable colaboració del defensor visitant, posava el de la tranquilitat per als de Toni Roca. A les acaballes de l’encontre, i quan la parròquia local corejava els “olés”, Bertó aprofitava una passada de la mort d’Àngel per escandalisar un resultat més propi d’un altre esport com el tenis o l’handbol.Finalment, victòria d’un Bellreguard que recupera la l'ilusió i encadena la seua tercera victòria consecutiva en la que es la mijor ratxa de resultats des de que començà la temporada.