Aliniacio :

1 Pau , 2 Pedro Leon , 3 Fernando , 4 Oscar , 5 Pere Cremades ( C ) , 6 Rodri , 7 Josep , 8 Berto , 9 Manolo , 10 Diego i 11 Angel

Suplents : 12 Fran , 14 Mauro , 15 Jose , 18 Jose.

Resum :

El partit ha començat molt retraçat per culpa de l'arbitre que s'ha retrasat uns 30 minuts . Ja en lo deportiu els visitants han començat molt actiusamb dos llançaments que ha rebujat la defensa i el porter cap al corner . Despres el ritme del partit ha baixat i aixo ho ha aprofitat el Cullera per a fer alguna aproximacio a l'area de Pau pero sense molt de perill . La primera part no ha tingut tampoc una altra historia i amb el 0-0 en el mrcador s'ha arribat al descans . La segona part ha començat com la primera amb el Bellreguard posant el ritme del partit i amb l'entrada d Jose per Manlo ( que hui no haestat afortunat ) ha oferit als visitants mes movilitat dalt i en una jugada de Jose que ha rebujat el porter Fernando molt atent i amb la menys bona a firmat el difinitiu 0-1 . Des d'aquest moment el Bellreguard ha deixat u poc el balo als locals pero a la contra ha tingut ocasions per a fer uns quans golets mes . Resumint que el Bellreguar firma la seua 4 victoria consecutiva ( Conde , Daimus , Vall d'Alfandech i Cllera ) i que el dimecres te un altre partit per a acostar-se un poc a la zona de dalt i fer-nos somiar fins a a fi .

Dimecres : Bellregard - Villalonga ( Bellreguard ) ( 20:45 h. )