Suplents : 3 Antonio , 15 J.Nalda , 19 Jose , 23 Joaquin i 28 Francisco .

Bellreguard :10 Pedro Leon i 11 Josep Estrugo

Piles : 2 Catalí , 10 Zorro , 22 Alberto

Arbitre : Joan Gilabert Miñana

Resum :

PARTIT BOIG , COM L ´ ARBITRE

El partit començava i a la primera jugada l´arbitre s´inventà una falta lateral que el piles l´aprofità per a fer el primer , en concret el numero 9 . Als deu minuts de joc arribaria el segon per als locals amb un tir desde fora de l´area . El partit es posava cul per amunt per als de Bellreguard pero Miñana va donar ales amb un golàs avanç de lesionar-se . Miñana que havia retornat davant el Ciutat de Gandia despres de una lesio va tornar a caure lesionat en una lluita a terra a pel balo amb un rival , vorem quan de temps de baixa es el que determina el part medic . Amb el 2 - 1 s´arribaria al descans . Nomes començar la segona part el delanter de Piles , Jose , va tindre una oportunitat clarissima . Als 5 minuts de la represa Salva Ferrer es lesionava i al ja tindre fets tots els canvis , el Bellreguard va jugar amb 10 fins a la fi . Una falta a la frontal de l´area va ser aprofitada per Cañot per a fer el 3 a 1 i deixar teoricament sentenciat el partit . Despres l´arbitre va traure una targeta groga a Pedro per dir-li '' de donde saco arbitro ? '' quan diversos jugadors del Piles van estar renegan-li tot el partit . Les ocasions visitants eren salvades per un espectacular porter , fins que un llançament desde la frontal d´Estrugo va fer el 3 a 2 . Poc durà l´alegria als visitants perque poc despres una jugada embolicada de la defensa bellreguardina va servir al numero 9 per a el seu segon gol i el quart per al seu equip . El partit pareixia sentenciat amb el 4 a 2 i el Bellreguard amb un home menys sobre el terreny de joc . Al minut 88 del partit una jugada va canviar el sentit del partit , la pissarra de Toni Roca va donar el seu frut per a que Pedro fera el 4 a 3 en una maravellosa jugada . El Bellreguard volia l´empat i el Piles el final fins que en una falta lateral va arribar l´empat , Pedro la trau el porter posa una mà magnifica i Fernando desde la ralla tan sols que que espentar-la amb el cap . Ala fi 4 - 4 i un mal arbitrage . El proxim cap de setmana el Piles recibirà a la Vall d´Alfandech mentre que el Bellreguard visitarà el complicat camp del Portuarios . No falleu .