1 David , 2 Salva Ferrer , 3 Fran , 4 Fernando , 5 Oscar , 6 Adrian , 7 Pedro Leon , 8 Alberto , 9 Manolo , 10 Diego i 11 Angel .

Suplents : 12 Javi , 14 Mauro , 15 Josep Estrugo i 16 Sergio .

1 Toni , 3 Alexandre , 4 Juan Cors , 8 Fransesc , 10 Jose Ferrando , 11 Antonio , 12 Sergio , 15 Guillem , 19 Federico , 21 Artur i 25 Andreu .

Suplents : 6 Jordi , 9 Marcos , 14 Omar , 17 Javi i 20 Carlos .

Bellreguard : 8 Alberto i 11 Angel

Benifairo : 4 Juan Carlos i 8 Fransesc .

Arbitre : Francisco Gonzalez Mahiques

Resum :

El Bellreguard venia de dos victories consecutives , pero no van poder ser tres . El partit va començar amb domini bellreguardí i amb algun intent de contratac del Benifairo . El primer gol dels locals va arribar passada la primera part quan un jugador local va fer un llançament desde uns 30 metres que sorprengue David . Amb diferencia local s´arribà al descans . En la segona part els dos equips es repartien el domini , però un llançament de corner al segon part va ser rematat per Alberto dins la porteria per fer l´1 a 1 . Pocs minuts dura l´alegria visitant perque a la seguent jugada una falta a la frontal del Bellreguard va ser llançada per posar el 2 - 1 . El Bellreguard seguia intentanto i en un corner Adria dona el balo a Oscar , que es meneja molt bé dins l´area per a fer el 2 - 2 . Uns minuts despres Sergio tira un balo a porteria , i quan ja es cantava gol , va tindre la mala fortuna de li pega a Manolo que no va poder fer res per a evitar-ho . Quan pareixia que el partit arribaria amb empat a la fi , el Benifairo trau una falta lateral , on els jugadors visitants reclamaven una falta en atac del Benifairo , va arribar el tercer dels locals . A la fi derrota dels de Toni Roca que buscaran una nova victotia a casa al proxim partit . La nova cita del Benifairo serà davant el Beniopa , per l´altre costat el Bellreguard recibira a casa al Ciutat de Gandia ''B'' . No falleu .

15 comentaris:

Anònim ha dit...

1 PART
M'agradaría fer una crítica constructiva jugador per jugador del que ha sigut el partit de avuí.
Donat que tinc massa temps, ara només comentaré el que m'han paregut alguns:
1) David: no ha tingut massa feina excepte en les jugades de gol. Ha començat molt segur en les eixides però el gol encaixat l'ha afonat pese a no ser culpa d'ell, ja que era un dispar inpecable.
En el segon gol crec que falla al col-locar la tanca encara que la falta esta en la linia de l'àrea.
2) Salva: No ha tingut el seu día. La primera meitat el perill ha arribat únicament per la seua banda. No ha sabut medir el partit i s'ha notat la falta d'activitat degut a les lessions.
3) Fran: Millor no esmentar el que li ha succeit al partit. Ha començat amb cert desconcert possiblement degut a la novetat del sistema amb el que es jugaba avuí. Ha sigut substituit als 30 minuts de joc per motius que desconec.
4) Oscar: El mijor de l'equip. Sense erros en defensa i damunt ha sigut l'autor del 2-2. De vegades em pregunte si vista la falta de gol que mostra l'equip aquest jugador no aprofitaría mes cap amunt.
5) Fernando: Ha estat be a la primera part, tant com a central que com a lateral. A la recta final ha comés algun error pero sense importància. Un jugador de menys a més.
Bó, aquesta es la meua opinió, espere que ningú es moleste i m'agradaría coneixer les opinions dels de més.

Es dificil dir quines han sigut les causes de la derrota pero jo crec que ha sigut una miqueta de tot:
- Sistema de joc nou que ha canviat als 20 minuts al encaixar el 1-0, per lo que els jugadors han canviat de posició i s'han "marejat".
- Reduides dimensions del terreny de joc que han fet que les contres no es pugueren desenvolupar rapidament.
- Falta d'ocassions de gol pese a dominar en determinades fases del partit.
- Pasivitat defensiva a baló parat motivat per la falta de concentració

Al final Toni Roca ha dejado el Bellreguard?

Y yo me pregunto que tiene que ver que Mauro fuera un descarte y lo readmitiera por falta de defensas con que toni sea un prepotente y le encante que le guste el futbol.
Un poco de sentido comun por favor.
Toni sigue en el bellreguard.

crec ke hi ha gent k no vol k puge el bellreguard i pot ser algun jugador , algu comparteix opinio ?

2 PART
6) Pedró León: No desentonó pero tampoco creó demasiado peligro excepto en centros al área que no condujeron a nada.
7) Ángel: Estuvo discreto. Cuando jugó en la banda y parecía que empezaba a crear peligro se le cambió al centro donde las pocas veces que entró en juego lo hizo con criterio. Debe entrar más en juego.
8) Adrián: Tampoco fue su día. En la primera mitad perdió muchos balones que provocaron peligro al contragolpe. Y en la segunda parte perdió mucho la posición movido por el énfasi de empatar.
9) Diego: Bien como siempre. Estuvo muy controlado por los rivales y jugó en una posición totalmente desconocida para él.
10) Alberto: Estuvo bien. Supo jugar de espaldas y escorado a la banda. Para redondear su actuación anotó el 1-1.

11) Manolo: No estuvo metido en el partido. Únicamente creó peligro con disparos desde fuera del área, que en su mayoría fueron fuera.
12) Mauro: Hizo un buen partido. Estuvo seguro atrás.
13) Estrugo: Uno de los mejores del partido. Tuvo una buena actuación tanto en defensa como en ataque. Internó bien por banda y defendió mostrando gran fortaleza física.
14) Sergio: No está rayando a su nivel. Cometió errores infantiles como controles de balón, rebotes...etc. algo impropio de él. Quizá el poco rodamiento que tiene debido a la escasez de minutos que está teniendo de momento esta temporada.
15) Javi: Sin tiempo para nada.

Toni Roca: El planteamiento no era malo del todo, pero no tuvo en cuenta que las reducidas dimensiones del campo hacían practicament imposible jugar a la contra. Con el cambio de disposición táctica se pudo ver alguna leve mejoría.