1 David , 2 Javi , 3 Fran , 4 David Santacatalina , 5 Oscar , 6 Adrian , 7 Pere Cremades , 8 Angel , 9 Manolo , 10 Diego i 11 Josep Estrugo

Suplents : 12 Jose , 14 Alberto , 15 Fernando i 16 Sergio

1 Ruben , 2 Fran , 3 Felipe , 4 Joan , 5 J.Calafat , 6 Alberto , 7 Vicente Llido , 8 Salva , 9 David , 10 Vicentet i 11 Sergi

Suplents : 13 Blai , 14 Joaquin i 15 Hector

Bellreguard : 7 Pere , 3 Fran , 5 Oscar , 16 Sergio i 10 Diego

La Font : 7 Vicente Llido , 10 Vicentet , 5 Calafat , 3 Felipe i 8 Salva

Arbitre : Juan Gilabert Miñana

Resum :

El Bellreguard afrontava el partit amb l ' idea de desfer-se del mal sabor de boca de la derrota davant el Portuarios . El derbi començava descafeinat ja desde el primer moment amb un camp sense molt de public , pero els pocs asistents van poder disfrutar de la victoria del seu equip . Els primers minuts el locals intentaven portar el ritme del baló pero sense ninguna clara ocasio fins a que Manolo feia el 1 a 0 en una magnifica jugada i millor definicio amb la cama menys bona . El arbitre es va complicar el partit al pitar un penal a favor de La Font , a l ' assenyalar joc perillos dins de l ' area el arbit va dir que era penal . Molt rapid David , el porter del Bellreguard , va detindre magnificament la ejecucio del penal . Amb aquest resultat s ' ha arribat al descans . En la segona part el partit ha esta algo mes megudet , el Bellreguard intentava matar el partit i els visitants empatar-lo , fins que en una maginfica jugada de Diego li fa una gran passada a Angel , que com ja va seguent habitual no falla de cara a porteria per a fer el 2 - 0 . El partit pareixia mort fins que en una falta lateral La Font retalla diferencies i fa el 2 a 1 . El resultat ja no s ' ha mogut i el Bellreguard suma uns nous 3 punts . La proxima cita de La Font sera davant del Beniopa a La Font mentre que el Bellreguard visitara el camp del Sueca Und. No falleu .