1 David , 2 Salva Ferrer , 3 Fernando , 4 Oscar , 5 Mauro , 6 Adrian , 7 Josep Estrugo , 8 Angel , 9 Manolo , 10 Diego i 11 Alberto .

Suplents : 12 Javi , 14 Pedro Leon i 20 Isaac .

1 Jose , 2 Alejandro , 3 Javier , 4 Antonio , 5 Julio , 6 Salvador , 7 Jose , 8 Carlos , 9 David , 10 Juan Sanchis i 11 Jose Guerola .

Suplents : 12 Juan Galiano i 13 Juan Morant

Bellreguard : 1 David , 9 Manolo , 10 Diego , 14 Pedro Leon , 8 Angel i a Toni Roca .

Almoines : 8 Carlos ( doble groga , expulsat ) i l´arbit no apuntà en l´acta del C.F.Bellreguard ninguna targeta mes a l´Almoines .

Arbit : Francisco Gonzalez Mahiques

Resum :

El Bellreguard venia de guanyar en Villalonga pero l´Almoines era uns dels equips que millor havia començat la temporada . El partit començà i als pocs minuts es va posar de cara amb un gol de Angel , amb asistencia de Diego . Al camp de Bellreguard continuava plovent i baix la plutja els dos equips continuaven fent un gran partit . L´ocasio mes clara per al Bellreguard va ser un tir de Fernando que se´n va anar desviat . Per l´altre costat la millor abans del descans va ser una jugada en la que dos jugadors de l´Almoines es quedaren sols davant de David , un ´va fer el '' pase de la muerte '' a l´altre i quan ja cantaven gol els nombrosos seguidors de l´Almoines Fernando va rebujar el balo al corner . En l´1 a 0 s´arribaria al descans . En la segona part l´Almoines va ixir dispost a pel partit amb alguna ocasio que altra pero es va quedar amb un home menys i en una contra fenomenal de Diego , que sortejava tots el rivals que li se crusavent pel mig , el Bellreguard va tancar el partit amb gol final de Manolo . El partit continua amab alguna altra ocasio per als dos equips . A la fi 3 punts per al Bellreguard davant un rival com l´Almoines . La proxima cita de l´Almoines sera davant el Beniopa i el Bellreguard viatjara fins a Benifairo on voldra seguir confirmant el seu bon moment de forma despres de dos victories consecutives . No falleu .