Suplents : 12 Fernando , 14 Javi , 15 Salva Miñana i 16 Angel .

1 Miguel , 2 Sergio , 3 Antonio , 4 Salvador , 5 Jose , 6 Sergio , 7 Dani , 8 Sergio , 9 Imanol , 10 Juan i 11 Andreu

Suplents : 12 Carlos , 13 Jose , 14 Borja , 15 Pablo i 16 Manuel

Bellreguard : 2 Salva Ferrer i 12 Javi

Ciutat de Gandia '' B '' : 2 Sergio , 6 Sergio , 5 Jose , 9 Imanol , 10 Juan i al delegat

Arbitre : Jesus Antonia Valencia Narvaez

Resum :

Gran partit el disputat entre aquestos dos equips . El partit començava molt disputat i sense ocasions clares per al dos equips , fins que Manolo va fer de penal el primer dels 5 que es van marcar . Amb diferencia per la minima s´arribaria al descans . En la segona part el Ciutat de Gandia volia empatar pero va ser Jose qui va pujar el 2 -0 . Els visitants debut a que veien que no podien fer res van començar a desenvolupar un joc amb molta duresa . Uns minuts despres del gol de Jose va arribar el gol que perfectament podria ser el millor de totes les categories , començant per la lliga bbva . Angel agafa el balo uns metres mes cap a fora de la frontal i comença a sortejar rivals , 5 en concret , fins que arriba a la porteria i fa un autentic golas . L ´arbit que ja estava sent prou generos en el tema de les targetes amb els visitants tambe li va regalar un inexistent penal , per a fer el 3 - 1 . El Ciutat es va creixer i a la treta d´un corner va fer el 3 - 2 . Amb el 3 - 2 va arribar una jugada que va demostrar la impotencia dels visitants durant tot el partit . Un jugador visitant pega una colsada a Miñana en un salt a pel balo i el jugador local va quedar conmocionat. En un pricipi es va alçar pero anava a caures a terra i el van gitar al mig del camp i alguns jugadors del Ciutat de Gandia van intentar alçar-lo pa que ixquera fora del camp quan el jugador no s´havia ni on estava . Finalment el partit es va quedar aixina i Miñana es va recuperar . La proxima cita del Ciutat de Gandia '' B '' sera al Roig de Corella davant el Beniopa . Per l´altre costat el Bellreguard visitara al Portuarios en un dels millors partits de la jornada , pero abans el dimecres es jua el Piles - Bellreguard aplaçat . No falleu .