Alineació: David, Pedro, Sergio, Pere ©, Mauro, Àngel, Estrugo Bertó, Adrián, Rodri i Manolo.
0-1 Àngel
1-2 Bertó
3-3 Bertó

El Bellreguard va veure frenada la seua ratxa de victòries i no pugué superar el Ciutat de Gandia “B” en un encontre on els de Toni Roca no van mostrar la seua mijor versió.
El duel començava amb un Bellreguard colpejant primer amb un matiner gol obra d’Àngel. El propi jugador pugué aumentar l’avantage rojet però el seu acert en aquesta ocasió no fou el mateix. El Ciutat de Gandia, per la seua part, duia un tímit perill sobre la porta defensada per David pràcticament amb el joc a baló parat com a única arma. Amb un Bellreguard amb la sensació de poder i deu-re fer pujar al marcador el gol de la tranquilitat s’arribà al descans.
Al poc de començar la segona meitat i davant l’apatía visitant, el filial gandià s’en aprofitava d’una errada defensiva per establir l’empat. Aquest fou l’estimul que pareguéren necesitar els deixebles de Toni Roca per començar a mou-re la pilota com bé saben i pronte tornar a avançar-se al marcador mitjançant Bertó. Poc durà l’alegría bellreguardina, ja que minuts més tard el quadre local tornava a possar les taules fent servir un llançament desde el cantó i evidenciant que les jugades a baló parat son el pitjor malson hui per hui per als de Bellreguard. Però el pitjor encara estava per aplegar. La poalada d’aigua freda arribà per a l’equip de visitant quan el conjunt blavet colocaba el 3-2 a falta de pocs minuts per a finalitzar l'envit. El Bellreguard no tirà la tovallola i en el temps de descompte de nou Bertó culminava una jugada de gran belleça per establir l’empat a 3 com a mal menor per als de Bellreguard i arredonir d’aquesta manera la seua actuació particular.
Així, el Bellreguard veu aplacada la seua ratxa de 8 victòries consecutives encara que en seguix invicte 9, per a rebre la jornada próxima al líder de la categoría, la UE Portuaris, on els rojets intentaràn reviu-re la gesta aconseguida davant la Vall d’Alfandech.