I made this widget at MyFlashFetish.com.

diumenge, 8 de març del 2009

BELLREGUARD - BENIFAIRO

Aliniacions :

C.F.BELLREGUARD

1 Pedro Leon , 2 Sergio , 3 Fran , 4 Fernando , 5 Pere Cremades ( C ) , 6 Rodri , 7 Josep Estrugo , 18 Diego , 9 Manolo , 10 Bertó i 11 Angel .

Suplents :

12 Mauro , 14 David , 15 Adrian , 16 Jose i 17 Alberto

U.E.BENIFAIRO

1 Toni , 11 Antonio , 28 Jose , 4 Juan Carlos , 2 Joaquin , 14 Omar , 18 Ricard , 7 Francesc , 26 Carlos , 22 Federico i 6 Jordi

Suplents :

5 Javier , 10 Josep Antoni , 25 Andreu i 29 Kevin

Arbitre : Ricardo Tormo Bohigues

Resum :

Bon partit el presenciat en Bellreguard aquest disapte on van acudir una gran presencia d ' espectadors . Molt promte poalada d ' aigua freda per als locals ja que en una cntra el Beifairo feiael 0 a 1 . A partir d ' eixe mopmnt el Bellreguard va dur el rite del partit pero el Benifairo pareixia que a la cntra podia matar , fins que ben entrada la mitja hora e partit Angel , que es retrobaa amb el gol , firmava l ' empat amb assistencia de Berto , com no podia ser d ' altra manera . Abans d ' arribar al descans l ' arbitre es menja un clar penal sobr Fernando , que en eixa jugada es va lesionar i va tindre que ser canviat al descans . En la segona part el Bellreguard ho seguia intentant fins que en una altra assistencia de Berto , Jose que arribava desde d 'arrere posava en avantatge a l ' equip de Toni Roca . A partir d ' aquesta jugada del segon gol , l ' intensitat del partit va pujar i cada entrda era al llimit fins que en un enfrontament entre Jose i un jugador del Benifairo , l ' arbitre ls va expulsar als dos . Amb el Benifairo volcat buscant l ' empta Estrugo a la contra feu el 3 i el deliri es va apoderar de els jugador , entrenador i aficio local , que veien com es produia la hiutena victoria cnsecutiva ( que es diu pronte ) davant un rival que fins a aquesto moments estava per dalt njostra en la clasificacio . El proxim disapte a les 4 de la vesprada el Bellreguard visitara el Rois de Corella per a enfrontar-se al Ciutat de Gandia en un partit que segur no sera ben facil . No falleu .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànim, hi ha que aconseguir la novena victòria consecutiva i dedicar-la al nostre encara company, Salva Miñana, qui passarà pel quiròfan aquest mateix divendres per sotmetres a una intervenció amb tal de practicar-li un estiraments dels tendons del turmell extern de la cama esquerra, el qual tants i tants problemes li ha donat.
Ànim Salva, el popepo d'aquest dissabte va per tú.
Visca Toni Roca.

Anònim ha dit...

En efecte, aquest divendres passe pel quiròfan en una operació que te més complicació després en el periode de rehabilitació que la propia intervenció.
Simplement dir que dona molt de suport saber que un grup de companys tan gran com vosaltres estiga ahí darrere donan-te suport, de veres que moltes gràcies.
Per últim donar-vos ànim per anar a per la novena, cada nova victòria es una xicoteta espenta de força que m'ajuda a superar mijor el día a día de la meua lesió.
Com digueu vosaltres: visca Toni Roca.

Anònim ha dit...

sort salva !!