1 David , 2 Pedro , 3 Fernndo , 4 Pere , 5 Oscar , 6 Rodri , 7 Jose , 8 Adrian , 9 Manolo , 10 Bertó i 11 Angel

Expulsions :

1 David

Arbitr : Juan Gillabert Miñana

Crònica :

El partit començava amb el Bellreguard , com sempre , intentant controlar el joc i amb alguna aplegada a l ' area sense mlt de perill fins que en na d ' eixes Bertó engalta un balo desde dins l ' are que la cruza , li pega al pal i fa el primer . A partir d ' aquest moment ja no eren els visitants qui tenien tot el cntrol del balo , ara estava mes dividit . En una de les primeres aplegades de l 'Almoines l ' arbitre pita un penal molt discutit . L 'Almoines el tira i...... el falla , el penal va directe al traveser i el rexas i pega un almoiner de cap pero el balo va a les mans de David . Amb el 0 a 1 al marcador s'arriba al descans . La segona part comença igual que la primera , amb domini del Bellreguard i molt prompte arriba el segon dels visitants obra de Diego . A partir d'eixe moment el Almoines agafa el control del partit i el Bellreguard ho intentav a la contra i en una d'eixes haguera pogut matar el partit perque Manolo se'n va del porter i quan jaes cantava el gol li pega un botet i elbaló va al traveser . En una de les aplegades de l 'Almoines David va ser expulsat per tombar a un jugado de l ' Almoines fora de l ' area . Es va posar de porter Pedro Leon pero l ' Almoines ja no va crear ningun perill mes . Aquest es el septim partit consecutiu guanyat i el quart sense encaixar un gol .

Gols : Berto ( 10 ) i Diego ( 16 )