I made this widget at MyFlashFetish.com.

dilluns, 8 de desembre del 2008

RESULTATS , JORNADA 12 I PROXIMA JORNADA

Resultats Jornada 12 :

Sueca Und. 0 Bellreguard 5
Ciutat de Gandia '' B '' 5 Conde 1
Benifairo 2 Vall d ' Alfandech 1
Portuarios 7 Villalonga 2
La Font 1 Beniopa 1
Real de Gandia 5 Xeresa 1
Piles 2 Daimus 2
Almoines 5 Ciutat de Cullera 1

Proxima Jornada :

Bellreguard - Real de Gandia
Piles - Almoines
Conde - Portuarios
Vall d ' Alfandech - Ciutat de Gandia '' B ''
Villalonga - La Font
Beniopa - Sueca Und.
Daimus - Xeresa
Ciutat de Cullera - Benifairo

6 comentaris:

Anònim ha dit...

S'han escoltat rumors de que el pròxim dimecres, es dir, demà mateix, el técnic Toni Roca podría anunciar la seua dimissió al front del CF Bellreguard, degut a la mala primera volta que esta completant l'equip, on les expectatives de principi de lliga el situaven al menys entre els 4 primers al conclou-re l'any.
Qué hi ha de cert en açó?

Anònim ha dit...

Tan gran equip que tenia a principi de tempora.

Anònim ha dit...

L'equip que hi havia a principi de temporada es exactament el mateix que hi ha en aquestos moments, a excepció d'algun que s'ho ha tingut que deixar per motius laborals.
El que ocorre es que en laa pretemporada van comptar amb dos homes que son de tercera divisió. Se li va guanyar al Ciudad de Gandia, se li va fer un 0-6 al Verger, en conclussió, es crearen unes expectatives molt grans i quan aquestos dos jugados s'en anaren es notà molt sobre tot en defensa.
Es cert que l'equip que hi ha no es per a acabar el que fa 8 l'any pero tampoc per a estar entre els 4 primers, jo crec que vistos tots els equips el nostre deuria estar en una quinta o com a molt sexta posició pero mai tan despenjat de la part alta.
Pel que respecta a Toni, ell està fent una bona faena, una altra cosa es que no li ixquen be les coses. Si deixara ara l'equip crec que seria molt perjudicial. Ell ha sigut dels pocs que ha cregut i seguix creguent que es pot fer algo gran aquesta temporada, pero la fe deu de estar per darrere del realisme i veure que pese a tindre bon equip no tenim equip per a asaltar l'ascens.

Anònim ha dit...

VAIS A ACTUALIZAR EL BLOG

Anònim ha dit...

Esta noche saldremos de dudas.

Anònim ha dit...

lo de Toni Roca es completament mentira i esque hi ha gent que vol que deixe el bellreguard pero no ho ha conseguira . Ningu del club ha dit que l 'objetiu es pujar a primera regional i els jugadors de la pretemporada estaven en el bellreguard mentre trobaven un equip de mes categora.