1 David , 2 Fran , 3 Pere , 4 David Santacatalina , 5 Oscar , 6 Adrian , 7 Josep Estrugo , 8 Isaac , 9 Manolo , 10 Diego i 11 Angel

Suplents : 12 Mauro , 14 Frenando , 15 Pedro Leon i 16 Jose

1 Toni , 2 Jose , 3 Juan , 5 Jose Madrona , 8 Vicente , 9 Pablo , 11 Vicent Tormos , 15 Rafa , 17 Juan Aparisi i 19 Jordi

Suplents : 10 Joanquin , 12 Antonio , 13 Adrian , 18 Hector i 21 Andres

Amonestacions :

Bellreguard : 2 Fran , 3 Pere , 9 Manolo i 12 Mauro

Real : 1 Toni i 5 Jose Madrona

Expulcions :

Bellreguard : 1 David ( per derribar a un rival que tenia ocasio manifesta de gol )

Arbitre : Juan Alcaraz Conca

Resum :

En primer lloc voldria demanar disculpes per el retard en el resum . Ara ja parlant del partit el Bellreguard començava el partit en el Bar Europa on es concentrava per a dinar tot l ' equip . El dinar era un menu de deportista : 1 plat_macarrons 2 plat_pechuga postre_platan i de baguda solament aigua . Ara ja en el partit el Bellreguard no es que va fer un mal partit , la derrota va ser mes debut a la mala sort . El partit començava sense clar dominador i la primera clara va ser per als locals , on Angel va fer una jugada de les seus passant per el mig de tota la defensa pero no va estar acertat de cara al porter , el rebot el va agafar Estrugo i quan es cantava el gol el porter la va atrapar . Poc despres arrbaria el perimer del Real , una falta lateral que va directament a gol , el porter va agafar-la i li se's capa . Uns minuts deaspres del gol l ' arbitre no va assenya-lar un clar penal comes sobre Angel . Amb aquest resultat s ' arribaria al descans . Al poc temps de començar la segona part l' arbitre va pitar un penal comes per David a favor del Real i amb l ' expulcio del porter , Diego es va posar de porter pero no va poder fer res per a evitar el segon . A partir d ' aquest gol el partit es va trencar i el Bellreguard volia atacar pero no opdia , tania el balo i dominava el partit pero el perill el fei el Real en contratacs rapids . Amb aquets resultat s ' acaba el partit . El Bellreguard jugara el proper dissabte al camp del Xeresa a les 18:00 de la vesprada abans del sopar de Nadal del club . No falleu .