I made this widget at MyFlashFetish.com.

dimecres, 14 de gener del 2009

REFORÇ D ' HIVERN

L' equip bellreguardi s'ha reforçat amb un gran fixatge per a la segona volta de la temporada . Es tracta de Alex Berto Catala , un futbolista jove , que l'any passat va donar moltes alegries al juvenil de Bellreguard . Aquest jugador a vingut amb la carta de llibertat i amb la funcio de ajudar a l'equip a remontar el vol fins a final d'aquesta tmporada . Alex debutara davant el Beniopa aquesta jornada de lliga en el Rois de Corella el diumenge a les 15 : 45 h . L' equip que porta Toni Roca esta buscant en el mercat hivernal i probablement per a la semana que s'anuncie una altra incorporacio . Nem a vorer com mos va en aquesta segona volta amb l'incorporacio a l'equip d'un crack com es Berto . Volem tambe demanar a la aficio que aquest diumenge acudixca al Rois de Corella a animar a l'equip en un partit que pot marcar la segona vlta de l'equip . No falleu .

8 comentaris:

Anònim ha dit...

EL BELLREGUARD S'AFONA AL ROIS DE CORELLA

El quadre que dirigix Toni Roca atravessa sens cap lloca a dubtes, el seu pijor moment de forma des que començà el campionat.
En un partit amb baixes molt importantes, la defensa bellreguardina s'ha mostrat molt afable amb el Beniopa i ha encaixat dos gols de xiste que ben be hagueren pugut ser tres o quatre més. En la davantera les coses no han anat massa millor i s'han errat un parell d'ocasiones "de llibre".
El millor: l'entrega d'alguns jugadors que a pessar de l'adversitat de jugar amb 9 no han tirat la tovallola.

Anònim ha dit...

Aso kina merda de pagina es que no s'actualiza? cuan wañabeu si que actualizabeu apresa...

Anònim ha dit...

Un Bellreguard en quadre reb el dissabte a un sempre correjós villalonga.

Anònim ha dit...

El villalonga es una ruina, segur que guanyem xiquets! soles fan que pegar pero resistirem

Anònim ha dit...

esta semana no s'ha actualizat no perque perguerem sino perque quan vaig anar actualizar la pagina me se va apagar l'ordinador i pensava que s'havia penjat i quan em vaig donar conte era el dijous i ja no vaia la pena . de tottes formes demane disculpes a tos i AMUNT BELLREGUARD

Anònim ha dit...

esperem que el dilluns estiga actualitzat.

Anònim ha dit...

menuda merda de blog, si no pots ferlo dixa que eu fasa un atre, esta semana tambe se ta trencat el ordinador?

Anònim ha dit...

per a la teua informcio esta semana el bellreguard no ha jugat